Basis Tryl

Naturbaseret Fysioterapi

Basis Tryl er naturbaseret fysioterapi for seniorer. Har du aldersrelaterede skavanker, og ønsker at styrke kroppen, så du fortsat kan leve et aktivt liv?  Eller har du afsluttet et genoptræningsforløb i kommunen, og gerne vil fortsætte med at træne – så er dette et hold for dig!

Basis Tryl er sjov og afvekslende træning i den skønne natur. Vi bevæger os rundt i terrænet og bruger stier, bakker og naturens materialer undervejs. Der er både fokus på alsidig træning af kroppen, og du laver specifikke øvelser for din skavank, hvis du fx har ondt i knæ, hofte eller ryg.

Øvelser der styrker kredsløbet, muskler og led, er en fast del af programmet, ligesom balancen og kroppens bevægelighed udfordres hver gang. Tempoet og niveauet tilpasses deltagernes fysiske form og formåen, så alle på holdet kan være med.

Du skal have lyst til at træne sammen med andre i det fri, og lave andre øvelser end du måske kender fra genoptræning ved fysioterapeut indendørs eller i et fitnesscenter.

Du skal kunne bevæge dig frit rundt i terrænet uden gangredskaber i raks gang eller lunte (stave til stavgang er ok), ligesom du skal kunne være aktiv i en time (med små pauser).

Tilmeld dig nu...

Tilmeld

dig nu

Praktisk