Kursus for fysioterapeuter

Pædagogik i holdtræning

Kurset er for fysioterapeuter, der ønsker praktisk og teoretisk inspiration til den daglige holdtræning. Der er fokus på, hvordan pædagogik og didaktik har betydning for kvaliteten i holdtræningen, og der vil være en masse praktiske eksempler på aktiviteter og øvelser til god inspirerende musik.

Holdtræning fylder en del i mange fysioterapeuters daglige praksis både i kommunalt og privat regi. Det er vigtigt at være præcis i planlægningen af et evidensbaseret træningsforløb, og at kunne rumme deltagernes forskellige funktionsniveau og træningsbehov på samme hold. Ved at anvende sundhedspædagogik og didaktik i planlægning af læreprocessen, og tilrettelægge holdtræningen med udgangspunkt i borgernes kompetencer og mål, kan fysioterapeuten sammen med borgerne skabe en god læreproces, så deres handlekompetence og bevægeglæde styrkes.

På kurset veksles der mellem teoretiske oplæg, praktisk træning og gruppearbejde, men størstedelen af tiden er vi praktiske i træningssalen. Efter kurset vil I få tilsendt en liste med beskrivelser af alle de øvelser og aktiviteter, der har indgået i kurset samt en spilleliste over alle de numre, der er blevet anvendt.

Kurset varer typisk 2 dage.
Tag gerne kontakt for nærmere afklaring i forhold til pris, indhold og afholdelse af et kursus eller en temadag. Kurser og temadage skræddersys altid, så de passer til jeres ønsker og behov. 

Book et møde

Book

et møde

Kursusindhold